Skip to toolbar

ОБУКА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Дигиталниот маркетинг е нов начин на разбирање на потребите и однесувањето на клиентите. Дигиталниот маркетинг е совршена алатка за приближување кон клиентите, особено во време кога ни се достапни секакви информации со само еден клик на нашиот компјутер, лап – топ или мобилен телефон и сето тоа од удобноста на нашиот дом.

Дигиталниот маркетинг е целосно нов потфат што бара нови начини за доближување до клиентите, насочен е кон одреден сегмент од базата на клиенти и е интерактивен.

Секоја компанија, било да е нова компанија или компанија со долгогодишно искуство, мора да се прилагоди на новиот начин на работење и употреба на дигиталниот маркетинг во остварување на своите цели, а сето тоа преку откривање и задоволување на потребите на клиентите кои се најважниот дел на една компанија.

Поради тоа, ние како компанија ви нудиме обука за дигитален маркетинг преку која најпрво ќе се запознаете што точно значи дигиталниот маркетинг и какво влијание има врз целокупното работење на компанијата. Исто така ќе ви ги откриеме најважните и најефикасни алатки за користење на дигиталниот маркетинг преку кои би постигнале раст и развој, а тоа е она кон кое секоја компанија се стреми.

1
Што е тоа дигитален маркетинг?
2
Разбирање на дигиталниот маркетинг!
3
Канали на директен маркетинг!
4
Предизвици на дигиталниот маркетинг!
5
Практични примери од областа на дигитален маркетинг!

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Enrolled: 1 student
Lectures: 5
mersin eskort - eskişehir escort bayan -
betpark
- trbet.vip - redwin1.club - ngsbahis.biz - bettilt.biz -
dinamobet
-

benjabetgiris.com

-
superbetin.live
-
seo
- celtabet.pro -

vdcasino.pro

-

Sağlık Sen