Skip to toolbar

ОБУКА ЗА ИЗУЧУВАЊЕ НА БИЗНИС ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Соодветно решение за изучување на германски и англиски јазик на работа и секојдневие и што би помогнало во комуникација на работни состаноци, службени и приватни средби.

-Целната група се сите заинтересирани кои сакаат да го изучуваат германскиот и англискиот јазик од професионални / службени причини, пр. за странски соработници на германско англиск јазични претпријатија во Македонија и странство, како и странски соработници во фирми и претпријатија.

Паралелно се изучува и граматика која е неопходна за интеракција.

Со комбинирани вежби на пишување , слушање и разговор се совладуваат вештините за да се објасни и образложи своето мислење, реакција, како разговорно да се прави споредба на економијата и животниот стандард во различни земји, претставување на интервју, комуникација на работното место ,Се разбираат описи на настани, желби, чувства, лични и службени писма, налози, понуди, лични и професионални препораки. Се совладува пишувањето на службени писма, препораки, понуди и едноставни договори.

Обуката опфаќа 3 модели соодветно степенот на познавање на јазиците од страна на кандидатите.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
mersin eskort - eskişehir escort bayan -
betpark
- trbet.vip - redwin1.club - ngsbahis.biz - bettilt.biz -
dinamobet
-

benjabetgiris.com

-
superbetin.live
-
seo
- celtabet.pro -

vdcasino.pro

-

Sağlık Sen