Skip to toolbar

Дигитални вештини за надградба на компаниите во однос на следење на светските трендови од дејноста и користење на електронски платформи и резервациони системи

ВОВЕД:

Обуката за дигитални вештини за користење на резервационите системи е алатка со која што крајните користици (компаниите) би добиле 24h можност за секакви видови на резeревации ( авионски билети; хотелски сместувања;трансфери) и сето тоа по поовластени цени како и опција за плаќање по фактури со што би се избегнале сите оние непријатности со букирање преку некои светски системи како booking, agoda и слично).

Во зависност од потребите на компанијата како и од бројот на вработени кои што би сакале да ги обучиме можеме да ви организраме повеќедневни обуки кои што би биле Online или пак во сала каде што би ги почитувале мерките за covid-19 каде што вашите вработени би можеле да ги искусат и проблемите при резервација како и нивно решавање

Обука:

Обуката се состои од 3 делови

1 Дел: Во овој дел би ги објасниле предностите што вашата компанија би ги имала со користењето на разновидни глобални системи за  корпорации каде што би можеле да направите комплетна резервација за разлика од резервации преку други поединечни системи за резервирање на хотел преку booking, резервирање на трансфер преку shuttle direct и купување на авионски билет преку веб сајтот на авио компанијата. Со многубројните глобални системи вие во секој момент би можеле сите овие резервации да ги направите веднаш со што би добиле моментална потврда како и ваучер и на крајот сето тоа да биде платено електоронски или со фактура ( како и 24 часовна помош за решавање на некој настанат проблем пр. одложен лет и слично

2 Дел: Комплетна обука на вработените од начинот на логирање па се до издавање на авионски билет , резервација на хотел или транфер. Со оваа обука вработените би се здобиле со искуство за работење на еден од системите со што во секој момент би можеле да резервираат , потврдат и издадат ваучер дури и во случаеви и неколку часа пред самиот лет или сместување во хотел.

3Дел: Добивање на Сертификат од страна на ЈКОПЕРАТОР како и 24 часовсна асистенција при сите наредни резервации преку резервациски систем .

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
mersin eskort - eskişehir escort bayan -
betpark
- trbet.vip - redwin1.club - ngsbahis.biz - bettilt.biz -
dinamobet
-

benjabetgiris.com

-
superbetin.live
-
seo
- celtabet.pro -

vdcasino.pro

-

Sağlık Sen